Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@06:31:57 GMT

پای لنگ توزیع مرغ در لرستان/ خروج محصول هدفمند شود

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۴۳۳۹

پای لنگ توزیع مرغ در لرستان/ خروج محصول هدفمند شود

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، اسفندیار حسنی‌مقدم عصر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص میزان تولید مرغ در لرستان اظهار کرد: استان لرستان با ۴۲‌.۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی طی سال گذشته ۷۸ هزار تن گوشت مرغ صنعتی و با احتساب دیگر ماکیان ۸۰ هزار تن تولید  داشته است.

تولید مرغ در لرستان ۳ درصد تولید در کشور است

وی خاطرنشان کرد: لرستان ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ جمعیت کل کشور را اختصاص می‌دهد، با این وجود میزان تولید گوشت مرغ در این استان ۳ درصد مجموع گوشت تولیدی کشور است، که بر اساس سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم به ازای هر فرد در سال، بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ تن حداکثر نیاز روزانه استان است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان، میزان کشتار مرغ در نیمه دوم اسفند را ۲۴۰ کیلوگرم عنوان و این میزان تولید را در برخی روزهای پایانی سال تا ۳۹۰ کیلوگرم بیان کرد.

 اختلاف قیمت با دیگر استان‌های همجوار

حسنی‌مقدم با اشاره به برخی صف‌های طولانی برای خرید مرغ در لرستان تصریح کرد: به دلیل اختلاف قیمت محصول در استان با دیگر استان‌های همجوار، جذابیت اقتصادی صورت گرفت، به‌گونه‌ای که برخی افراد با مشاغل غیرمرتبط به خرید مرغ مبادرت و در خارج استان به فروش می‌رسانند.

وی با تاکید بر اینکه میزان تولید مرغ در استان به اندازه کافی است، افزود: در شبکه توزیع مرغ دارای نواقصی هستیم، از این‌رو جلسات هماهنگی بین تمام دستگاه‌های ذی‌ربط ستاد تنظیم بازار برگزار و در حال حل کردن این مشکل هستیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان ادامه داد: پیش‌بینی شده که برای ماه جاری به طور متوسط ۱۸۰ تن در روز مرغ تولید و وارد کشتارگاه‌ها شود.

هوشمندسازی نحوه خروج مرغ

حسنی‌مقدم بر هوشمند کردن نحوه خروج مرغ از لرستان تاکید کرد و گفت: با تحقق این مهم، ضمن تسهیل دسترسی مردم به گوشت مرغ، بخشی از بازار کشور بین ۲۰ تا ۳۰ درصد را نیز تامین خواهیم کرد.

وی ادامه داد: از طرفی نهاده مورد نیاز مرغ‌داری‌ها با ارز ۴۲۰۰ تومان و به شکل کامل توسط سامانه بازارگاه در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان با بیان اینکه سال‌ها به دنبال مرغ سایز بوده‌ایم، افزود: وزن مرغ‌های کشتاری در کشور و همچنین لرستان به سبب ذائقه بالاست، این در حالی است که وزن مرغ زنده استاندارد بین ۱.۸ تا ۲.۲ کیلوگرم و وزن کشتار شده بین ۱.۲ تا ۱.۴ کیلوگرم است.

حسنی‌مقدم با بیان اینکه مرغ طی ۳۸ تا ۴۵ روز به وزن استاندارد می‌رسد، گفت: با تحقق این موضوع، ۲۰ درصد کاهش مصرف دان و افزایش بهره‌وری را برای مرغ‌داران خواهیم داشت.

منکر تخلف مرغ‌داران را نیستیم

وی با اشاره به نظارت سازمان جهادکشاورزی بر نحوه پرورش و تولید مرغ، تصریح کرد: تخلف مرغ‌داران را انکار نمی‌کنم، ۷۶۰ مرغ‌دار در استان داریم که طی سال اقدام به جوجه‌ریزی می‌کنند که در ۲ سامانه بازارگاه توسط مدیریت طیور و سامانه قرنطینه توسط اداره‌کل دامپزشکی استان بررسی و راستی‌آزمایی می‌شوند.

رئیس سازمان جهادکشارزی لرستان خاطرنشان کرد: با تامین نیاز استان، خروج هدفمند مرغ و نظارت عوامل انتظامی مشکلی برای عرضه این محصول در ماه مبارک رمضان نخواهیم داشت.

حسنی‌مقدم از شهروندان درخواست کرد به اندازه نیاز مرغ خریداری کنند و نیازی به خوداحتکاری نیست، چرا که در این صورت بازار تنظیم با مشکل مواجه می‌شود.

اتتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لرستان تنظیم بازار تولید مرغ صف خرید مرغ رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان نهاده های دام کمبود مرغ گرانی مرغ سازمان جهادکشاورزی مرغ در لرستان رئیس سازمان میزان تولید تولید مرغ حسنی مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور