Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار کرمان گفت: هیچ کالایی در استان نباید کمیاب باشد، پیش‌بینی‌های لازم دیده و ذخایر استان تقویت شود، فراگیری در نظارت بر بازار همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، علی زینی‌وند صبح امروز در کارگروه تنظیم بازار استان کرمان با اشاره به پیش‌بینی‌های لازم برای جبران کمبود مرغ در استان اظهار داشت: پشتیبانی امور دام و سازمان‌های جهاد‌ کشاورزی شمال و جنوب برای تامین مرغ منجمد مکاتبه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره بیان اینکه در دیگر کالاهای اساسی از جمله برنج نیز تامین ذخایر استان پیگیری شود گفت: مصرف برنج خارجی بالا رفته و براساس سرانه مصرف جدید باید تقاضای کالا داده شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه درخواست تقاضای یارانه برای میوه شب عید شمال و جنوب استان داده شود افزود: هیچ کالایی در استان نباید کمیاب باشد، پیش‌بینی‌های لازم دیده و ذخایر استان تقویت شود، فراگیری در نظارت بر بازار همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند.

وی با اشاره به سامانه جامع تجارت به منظور رفع بسیاری از مسائل در حوزه تنظیم بازار گفت: توزیع کالاها باید براساس سرانه جمعیت بوده و فرمانداران کارگروه‌های شهرستانی را به صورت هفتگی تشکیل دهند.

زینی‌وند با بیان اینکه باید در کل استان شبکه گسترده تنظیم بازار اعمال شود و بعد از کرونا، مسائله‌ای مهمتر از تنظیم بازار و نظارت بر اقلام ضروری مردم نداریم افزود: تیم‌های نظارتی و تعزیراتی در بازار باید فعال باشند و نظارت‌های فیزیکی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه با ابلاغیه جدید، سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان دبیر کارگروه تنظیم بازار تعیین شده اظهار داشت: سازمان‌های جهاد کشاورزی شمال و جنوب و صنعت، معدن و تجارت جنوب استان تمام مسائل و پیشنهادات خود را در این قالب پیگیری و دنبال کنند.

استاندار کرمان با بیان اینکه به منظور هماهنگی بیشتر، کارگروه تنظیم بازار استان کرمان مشترک و یکپارچه است گفت: جلسات هفتگی تنظیم بازار استان هر 15 روز به مدیریت معاونت اقتصادی استانداری با حضور کلیه دستگاه‌ها و به ریاست استاندار تشکیل شود.

وی افزود: برای تقویت کارگروه و نقش جهاد کشاورزی در تنظیم کالاهای اساسی، شرکت بازرگانی دولتی، دامپزشکی، پشتیبانی امور دام، راهداری و دیگر دستگاه‌های ضروری به عنوان عضو مدعو در جلسه دعوت باشند.

مهدی حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به تاثیرگذاری حمل و نقل بر قیمت تمام شده کالاها اظهار داشت: ستاد تنظیم بازار کشوری عموماً قیمت ثابتی را برای کالاها در سطح کشور تعیین می‌کنند در حالی که در استان گسترده‌ای مانند کرمان و فاصله زیاد بین شهرستان‌ها، حمل و نقل در قیمت تمام شده تاثیر زیادی دارد.

وی ادامه داد: پیشنهادی برای ستاد کشوری به منظور امکان کارگروه تنظیم بازار استان در افزایش و یا کاهش 15 درصدی قیمت‌ تعیین شده کالاها داریم.

عباس سعیدی مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه متوسط روزانه ورود مرغ به استان 27 تن و 300 کیلوگرم است گفت: در مجموع 100 روز گذشته 273 تن گوشت مرغ وارد استان کرمان شده است.

وی متوسط روزانه تولید مرغ استان را 103 تن و 350 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: در مجموع روزانه 130 تن و 650 کیلوگرم مرغ در شمال استان توزیع شده است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان از توزیع 350 تن مرغ منجمد طی 10 روز گذشته به دلیل تولید پایین استان خبر داد و افزود: از 15 آبان ماه مجدداً کاهش تولید مرغ را به دلیل حذف گله‌های مرغ مادر در سطح کشور و استان خواهیم داشت و حتما باید روزانه 50 تن مرغ منجمد توزیع کنیم.

وی حذف مرغداری‌های غیرمجاز را از دلایل کاهش تولید مرغ در کشور دانست و گفت: با توجه به کمبود به وجود آمده مجوز جوجه‌ریزی گونه مشخصی به این مرغداری‌ها داده شده است.

نظارت بر بازار استان کرمان نباید رها شود استاندار کرمان: شرایط جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمان باید تسهیل شود گلایه استاندار کرمان از گرانی و بازار سیاه دارو در استان/ دستگاه‌های نظاتی ورود کنند

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان در ارتباط با تامین میوه شب عید گفت: درخواست 700 تن سیب درختی و 1300 تن پرتقال برای شمال استان تنظیم شده است. 

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار استان کرمان بازار استان کرمان کارگروه تنظیم بازار تنظیم بازار استان جهاد کشاورزی شمال استاندار کرمان استان کرمان شمال استان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان از رشد تولید محصولات کشاورزی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سیروس ابراهیمی، ظهر امروز در جلسۀ تنظیم بازار لرستان گفت: کارگروه  تنظیم بازار یکی از کارگرو‌ه‌های مهم است که مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت  و نظارت در این کارگروه مطرح می‌شود.

او اضافه کرد: تولید محصولات کشاورزی در لرستان در تمام زیربخش‌ها رشد خوبی در سال گذشته داشته‌است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

ذخیره‌سازی 1500 تن مرغ منجمد در لرستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به افزایش تولید مرغ، تخم‌مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در این استان، یادآور شد: تولید گوشت مرغ بیش از نیاز است و باید به دیگر استان‌ها صادر شود.

ابراهیمی با بیان اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، یادآور شد: سهمیه گندم کارخانجاتی که به تعهد خود برای تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند قطع می‌شود.

انتهای پیام/644/

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند