Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:48:22 GMT

پای مرغ ۵۰۰ کیلوگرمی به محیط زیست زنجان رسید

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۷۶۲۵

پای مرغ ۵۰۰ کیلوگرمی به محیط زیست زنجان رسید

پرویز رستمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان پای مرغ تازه توسط خانم نعمتی یکی از خیرین حوزه محیط زیست، جهت تغذیه حیوانات گوشتخوار تامین و به باغ محیط زیست اهدا شد.
وی با بیان اینکه رها سازی حیوانات گوشتخوار خطرات زیادی برای طبیعت و خود حیوان خواهد داشت، یادآورشد: با توجه به اینکه اغلب حیوانات گوشتخوار در سنین پایین از طبیعت جدا شده و دست آموز می شوند، در تامین غذای خود ناتوان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش حفاظت محیط زیست استان زنجان اظهار داشت: این نوع حیات وحش چون نمی‌توانند از طریق شکار، غذای خود را تامین کنند به جوامع بشری نزدیک می شوند و از این رو مجبور به نگهداری در داخل فنس و تغذیه بصورت دستی خواهند بود.
رستمی از عموم مردم خواست، با توجه به اینکه در فصل زاد و ولد حیات وحش، قرار داریم به هیچ وجه بره یا توله حیات وحش و یا جوجه پرندگان و ... را از طبیعت جدا نکنند.
رییس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط زیست استان زنجان نیز بهمن ماه سال قبل از اهدای اولین محموله در قالب یک کامیون علوفه از سوی یک خَیر، برای آهوان دشت سهرین زنجان خبرداده بود.
عباس لطفی اقدام این خَیر و دوست‌دار محیط زیست را در راستای تامین بخشی از علوفه زمستانی این گونه منحصر به فرد، برای گذران شرایط سخت زمستانی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، دشت سهرین منطقه حفاظت شده سرخ آباد با دامنه ارتفاعی ۵۰۰ تا ۲ هزارو ۹۰۰ متر، بارندگی و دمای متوسط سالیانه به ترتیب ۵۰۰ میلیمتر و ۱۱ درجه سانتیگراد، منطقه را دارای اقلیم های نیمه خشک مدیترانه ای معتدل کرده که زیستگاهی مناسب و با ارزشی نیز برای آهوان زنجان شده است.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست قاچاق حیات وحش زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست قاچاق حیات وحش زنجان سازمان حفاظت محیط زیست قاچاق حیات وحش زنجان محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا لاهیجان‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751659

دیگر خبرها

  • مشاهده خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید + ویدئو
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید +فیلم
  • دستگیری شکارچی بی رحم حیات وحش در تنگ هفت خرم‌آباد
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله اش در اقلید
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند