Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:49:39 GMT

پای لنگ زنجیره صنعت مرغداری اسدآبادی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۸۳۲۳

پای لنگ زنجیره صنعت مرغداری اسدآبادی

ایسنا/همدان اسدآباد سالانه دارای ۳۵۰۰ تن تولید مرغ بوده که متأسفانه نبود کشتارگاه طیور در شهرستان موجب شده مرغداری ها مرغ ها را برای کشتار به کشتارگاه های استان و یا سایر شهرستان ها ارسال کنند که در این راستا کشتار طیور براساس اولویت هر شهر انجام گرفته و گاهی این پروسه به طول می انجامد.

طرح کشتارگاه صنعتی طیور اسدآباد به عنوان تنها کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان از طرح هایی بوده که در سال ۸۷ مجوز احداث آن توسط سرمایه گذار بخش خصوصی اخذ شد و با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی به عنوان یکی از  طرح‌های نیمه تکمیل به علت فوت سرمایه گذار و بدهی به بانک و مشکلات سرمایه در گردش تعطیل و توقیف شد و به تملک بانک صنعت‌ و معدن درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشاکش سال های اخیر مسئولان امر بر آن بوده‌اند تا با راهکاری مناسب از جمله جذب سرمایه گذار بخش خصوصی دیگری طلسم این طرح راکد نیمه کاره و خاک خورده ۱۴ ساله را که از نقش مؤثری در اقتصاد و اشتغال و نیز ارزش افزوده و تکمیل زنجیره تولید مرغ منطقه برخوردار خواهد بود را بشکنند اما اینکه این طرح در حال حاضر در چه روندی قرار دارد؟

پیش‌بینی راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی طیور اسدآباد در پاییز ۱۴۰۱

فرماندار اسدآباد از پیش بینی راه اندازی کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان در پاییز امسال خبر داد و اظهار کرد: طرح راکد ۱۴ ساله کشتارگاه صنعتی طیور اسدآباد برای راه‌اندازی و احیاء با پیگیری‌ های صورت گرفته شهرستان و سازمان جهادکشاورزی استان به اتحادیه مرغداران گوشتی استان واگذار شده تا با مشارکت اتحادیه شرکت های تعاونی استان و صندوق توسعه کشاورزی استان‌ نسبت به تکمیل و راه اندازی آن اقدام کنند.

حسین‌علی شرکائی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این کشتارگاه صنعتی طیور با اشتغالزایی ۱۰۰ نفر و با سرمایه گذاری ۴۰ میلیارد تومان با پیگیری‌های انجام شده براساس پیش بینی‌ها تا پاییز امسال  وارد چرخه تولید و فعالیت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در رابطه با این طرح مقدمات لازم کار انجام شده و برخی از اقدامات دیگر آن چون حفر چاه و اخذ مجوز آن در دست پیگیری است، تصریح کرد: راه اندازی این طرح با برند شهرستان دغدغه در رابطه با نبود کشتارگاه صنعتی طیور در اسدآباد را برای همیشه پایان داده و از نقش مؤثری در اشتغال و تأمین مرغ شهرستان و استان برخوردار خواهد بود.

فرماندار شهرستان اسدآباد اضافه کرد: این طرح یکی از طرح‌هایی است که در سال ۸۷ مجوز احداث آن توسط سرمایه گذار بخش خصوصی اخذ و با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی به علت بدهی به بانک متوقف و تعطیل می شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد هم در گفت‌وگو با ایسنا، تولید سالیانه مرغ شهرستان را ۳۵۰۰ تن برشمرد و تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان اسدآباد دارای ۲۹ واحد تولید مرغ گوشتی بوده که از این تعداد واحد، ۱۹ واحد فعال و ۱۰ واحد غیرفعال است.

جوجه‌ریزی سالیانه یک میلیون و ۷۰۰ قطعه در مرغداری‌های اسدآباد

محمدکرم مرادی مشکلات ورثه، سرمایه در گردش و مشکلات شخصی را از جمله مشکلات واحدهای غیرفعال تولید مرغ گوشتی شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر واحدهای تولید مرغ گوشتی شهرستان سالیانه دارای یک میلیون و ۷۰۰ قطعه جوجه ریزی هستند.

وی یادآور شد: به علت نبود کشتارگاه صنعتی طیور در اسدآباد مرغ های گوشتی شهرستان در مرحله بهره‌وری در کشتارگاه‌های شهرستان‌های بهار، ملایر و تویسرکان کشتار شده و با برند این شهرستان ها وارد بازار می‌شود.

مرادی با اشاره به توزیع مرغ گوشتی مازاد مرغ شهرستان در سطح استان گفت: وجود کشتارگاه صنعتی طیور با برند شهرستان در این راستا از نقش مؤثری در ارزش افزوده برای مرغداران اسدآبادی و اقتصاد شهرستان برخورردار خواهد بود.

وی هزینه های بالای حمل و نقل را در سایه نبود کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان از جمله مشکلات مرغداران اسدآبادی در رابطه با کشتار طیور دانست و بیان کرد: متأسفانه نبود کشتارگاه طیور در شهرستان موجب شده که مرغداری های شهرستان مرغ های تولید شده خود را برای کشتار به کشتارگاه های استان و یا سایر شهرستان ها ارسال کنند که در این راستا کشتار طیور براساس اولویت هر شهر انجام گرفته و گاهی این پروسه به طول می‌انجامد.

مرادی با تأکید بر اینکه با راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان ضمن تولید ۴۰۰۰ قطعه مرغ کشتار و بسته‌بندی شده صنعتی برای ۱۰۰ نفر از جوانان شهرستان اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد، بیان کرد: طرح کشتارگاه صنعتی اسدآباد در حال حاضر با مشارکت اتحادیه مرغداران گوشتی استان و اتحادیه شرکت های تعاونی استان و صندوق توسعه کشاورزی استان در دست تکمیل و راه اندازی است.

احداث ۲ کشتارگاه صنعتی طیور در استان همدان

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان هم از احداث دو کشتارگاه صنعتی جدید طیور در این استان خبر داد و اظهار کرد: کشتارگاه ماکیان پروتئین الوند رزن و کشتارگاه صنعتی طیور نیمه کاره اسدآباد دو کشتارگاه در حال احداث این استان بوده که در صورت افتتاح و راه اندازی هر یک ظرفیت کشتار روزانه ۵۰ تن طیور را خواهند داشت.

حسن محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به کشتارگاه طیور در حال احداث شهرستان رزن افزود: این کشتارگاه در عرصه‌ای به مساحت ۲۹ هزار و ۷۵۰ مترمربع با سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد تومان در دست ساخت و احداث بوده که در صورت افتتاح و راه‌اندازی برای ۱۵۰ نفر اشتغال به همراه خواهد داشت. این طرح  ۲۱ میلیارد تومان با عاملیت بانک کشاورزی تسهیلات دریافت کرده و در حال حاضر دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

محمدی همچنین در رابطه با کشتارگاه نیمه کاره صنعتی طیور اسدآباد خاطرنشان کرد: این کشتارگاه نیمه کاره توسط تعاونی مرغداران مرغ گوشتی و صندوق حمایت از کشاورزی خریداری و با پیگیری سازمان جهادکشاورزی تأمین آب واحد انجام گرفته و استعلام ادارات ذیربط نیز برای راه‌اندازی در حال انجام است.

فعالیت ۶ کشتارگاه طیور دارای پروانه بهره‌برداری در استان همدان

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در ادامه از فعالیت شش کشتارگاه طیور صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در سطح این استان خبر داد و گفت: این واحدها به طور میانگین روزانه توان کشتار  ۲۰۰ تن طیور را دارند.

وی بیان کرد: دو کشتارگاه طیور فیروزان و ققنوس در نهاوند، دو کشتارگاه ماکیان فارسی و کشتارگاه صنعتی طیور ملایر در شهرستان ملایر، کشتارگاه نوآوران صنعت سبز شهرستان بهار و کشتارگاه مرغ طلایی در تویسرکان شش کشتارگاه دارای پروانه بهره‌برداری در حال فعالیت استان به شمار می‌روند.

به گزارش ایسنا، در پایان اینکه امیدواریم با پیگیری های انجام شده سرانجام این دغدغه چندین ساله مرغداران اسدآبادی به پایان رسیده و طلسم این پروژه خاک خورده  ۱۴ ساله شکسته شود و با راه اندازی آن از ظرفیت این طرح برای تکمیل زنجیره تولید مرغ گوشتی شهرستان و منطقه بهره گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها كشتارگاه صنعتي طيور واحدهای مرغداری جوجه ریزی پروانه بهره برداری تملک بانک مرغداري كشتارگاه جهاد كشاورزي کشتارگاه صنعتی طیور سازمان جهادکشاورزی تولید مرغ گوشتی گوشتی شهرستان کشاورزی استان نبود کشتارگاه کشتارگاه طیور راه اندازی دو کشتارگاه استان همدان سرمایه گذار حال حاضر شهرستان ها نیمه کاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد قطب آجیل ایران می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سید جمال حسینی اظهار کرد: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره‌وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.

وی گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

آجیل و خشکبار در مسیر صنعتی شدن

در ادامه مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اظهار کرد: در آستانه برگزاری سومین رویداد استارتاپی در مسیر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه آجیل و خشکبار استان با نگاه صنعتی با توجه به مزیت‌هایی که در کشور و استان دارد به سمت صنعتی شدن این حوزه پیش می‌رویم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: با توجه به تصمیم گیری در جهت  برگزاری نخستین رویداد ملی عرضه و تقاضای  صنعت آجیل  و خشکبار (ناتک) مشکلات صنعت آجیل و خشکبار  با چند عنوان مشخص در حضور اعضا کارگروه رویداد مطرح و ارزیابی شد.

وی گفت: خشک کردن آجیل و خشکبار، استفاده از سیستم‌های دقیق و هوشمند در طول فرایند فراوری آجیل، روش‌های جدید رفع آلودگی و میکروب زدایی، استفاده از ضایعات آن و استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ایجاد طعم و.... مشکلاتی بود که طبق آن‌ها فراخوان صادر شد و طرح و ایده‌های مختلفی به دبیرخانه رویداد واصل شد.

نجفی بیان کرد: حدود ۲۵ ایده پذیرفته شد و در طول سه روز بصورت حضوری توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۷ طرح و ایده در محل اصلی رویداد در حضور صنف آجیل و خشکبار از سراسر کشور عرصه خواهد شد و امید است که دستاورد آن انتقال دانش فنی و عقد قرارداد باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر